Pogoji poslovanja

Tu so predstavljeni pogoji poslovanja spletne strani in storitev podjetja Julija Pretner s.p., zato da uporabnikom olajšamo in optimiziramo izkušnjo rezervacije in nakupa nudenih storitev.

Upravljavec spletne strani www.apartmapretner.com (v nadaljevanju: spletna stran) je Julija Pretner s.p., Lepena 21, 5232 Soča (v nadaljevanju: upravljavec).

Uporabnik spletne strani in/ali storitev upravljavca (v nadaljevanju: uporabnik) lahko upravljavca kontaktira prek telefona ali e-maila. Za namene rezervacije upravljavec zbira ime in priimek uporabnika in e-mail naslov ali telefonsko številko. Veljavni kontaktni podatki upravljavca so: 041 576 314 in/ali julija@apartmapretner.com.

Za potrditev rezervacije uporabnik upravljavcu nakaže avans plačilo v višini ene nočitve (IBAN: SI56 0444 5022 7584 271). Ta znesek je pri plačilu ob odhodu odštet od končnega zneska. Cenik je v celoti objavljen na tej spletni strani, na podstrani Apartmaji. Cene so izražene v EUR (evrih) in vključujejo DDV. Uporabnik plača tudi turistično takso, katere višina in pogoji plačila so objavljeni v prej omenjenem Ceniku na tej spletni strani. Plačilo je v gotovini.

Uporabnik je odgovoren za gospodarno rabo najetih prostorov ter skrb za svojo varnost in za svoje predmete. Kajenje znotraj najetih prostorov ni dovoljeno.

Za končno čiščenje poskrbi upravljavec.

Prihod v kapacitete je po 15. uri, odhod pa do 10. ure zjutraj.

Uporabnik je ob prihodu dolžan priskrbeti veljaven osebni dokument vseh ljudi, ki bivajo v apartmaju, saj jih mora upravljavec prijaviti v sistem za plačilo turistična takse. Veljaven osebni dokument je osebna izkaznica, potni list ali vozniško dovoljenje.

Z uporabo spletne strani in/ali storitev upravljavca se uporabnik strinja s pogoji poslovanja, objavljenimi na tem mestu.