Politika o zasebnosti        

Upravljavec spletne strani www.apartmapretner.com (v nadaljevanju: spletna stran) je Julija Pretner s.p., Lepena 21, 5232 Soča (v nadaljevanju: upravljavec).

Uporabniki spletne strani in/ali storitev upravljavca (v nadaljevanju: uporabniki) se lahko prijavijo na e-novice, s katerimi jim Julija Pretner pošilja navdihujoče, zabavne in poučne vsebine o življenju, dopustovanju, trendih in tradiciji v gornji soški dolini. Za prijavo na e-novice se zbira e-mail naslov in ime uporabnika. Podatki o uporabnikih niso posredovani tretjim osebam. Od prejemanja novic se uporabnik lahko kadarkoli odjavi, tako da v prejetem e-sporočilu klikne na Odjava.

Uporabnik lahko upravljavca kontaktira prek telefona ali e-maila. Za namene rezervacije upravljavec zbira ime in priimek uporabnika in/ali e-mail naslov ali telefonsko številko.

Kontaktne podatke upravljavec hrani za potrebe rezervacije in optimalne komunikacije z uporabniki.

Z uporabo spletne strani se uporabnik strinja s politiko o zasebnosti, objavljeno na tem mestu.

Piškotki

Z uporabo spletne strani se strinjate s piškotki, ki jih stran uporablja za nemoteno in funkcionalno delovanje. Ti piškotki so nujni za delovanje spletne strani in vam omogočajo čim boljšo uporabniško izkušnjo.