Mnenja naših gostov

Kaj pravijo gostje o nas?

Moje najljubše počitnice so tam, kjer so gore, zelene doline, reke, jezera, slapovi, tolmuni, kjer je gozd in vse, kar je povezano z neokrnjeno naravo. Med iskanjem primerne nastanitve v dolini Soče, sem na spletni strani izbrskal ponudbo Apartmaji Pretner in tudi vzpostavil kontakt. Čudilo me je, kako preprosto in zaupljivo ter z veliko mero dobrodošlice so ponudili svoje kapacitete.
Ob mojem prihodu na domačijo Pretner sem doživel resnično domač sprejem.
Apartmaji Pretner ležijo v osrčju doline Lepena in vendar so toliko odmaknjeni od neposrednega turističnega vrveža ob reki Soči, da se po celodnevnem uživanju v okoliških nebeških lepotah lahko vrnem v svoj mir, na lokacijo, kjer se lahko v tišini odpočijem in okrepčam.
V neposredni bližini apartmajev Pretner teče potok Lepenjica, ki je s svojo dostopnostjo, svežino, mirom in lepoto, čudovit uvod k reki Soči, v katero se izliva.
Dodana vrednost bivanja v apartmajih Pretner pa je vsekakor njihova topla domačnost, prijaznost in ustrežljivost, zaradi katerih sem se kot gost resnično vedno počutil sprejetega in dobrodošlega.

Sebastjan Koželj, Kamnik

Od leta 2007 sva bila v apartmajih Pretner v Lepeni približno štirikrat. Ob mirnem vzdušju, čudoviti okolici in topli gostoljubnosti vse družine se počutiva zelo domače. Hoja po poteh ob slapovih Lepence nama vedno da energije. Te čudežne podobe narave nosiva v srcu kot zaklad. Bivanje med prijetnimi ljudmi, ki dobro skrbijo za živali in rastline, je pravi blagoslov.

Astrid Abas in Yvo de Mul, Nizozemska (prevod iz angleščine)

Since 2007 we were about four times in one of the Pretner-apartments, in Lepena. The quiet atmosphere in the beautiful surroundings and the warm hospitality of the whole family make us feel at home very much. Walking the paths to the waterfalls of Lepenica gives us always energy. We keep these pictures of the miracles of nature as a treasure in our heart. Staying amidst nice people who have good care for animals and plants is a blessing.

Astrid Abas and Yvo de Mul, The Netherlands

V apartmajih Pretner sva bivala že več poletij zapored. Nahajajo se na čudoviti lokaciji, v osrčju Alp, v dolini, obdani z gorami. Ta mirna lokacija je idealna za počitnice v gorah, saj je v bližini na voljo mnogo lepih alpskih pohodniških poti. Apartmaji so zelo čisti, udobni in dobro opremljeni. Nudijo vse, kar potrebujeva. Pretnerjevi so zelo prijazni in gostoljubni. Pri njih je vedno prijetno in sproščeno vzdušje. Vsako leto se k njim zelo rada vračava.

Alice in Ladislav, Češka (prevod iz angleščine)

We have stayed at Apartments Pretner every summer for many years. The apartments are located in an amazing location, in the heart of the Alps, in a valley surrounded by mountains. This quiet place is ideal for a holiday in the mountains as there are plenty of beautiful alpine hikes and walks nearby. The apartments are very clean, comfortable and  well equipped. They  offer everything we need. The Pretners are very nice and hospitable people. There is always a very pleasant and relaxing atmosphere. We are very happy to come back here every year.

Alice & Ladislav, Chezch Republic

Apartma Pretner sva obiskala avgusta 2020. Pritegnila naju je avtentičnost nastanitev ter bližina naravnih lepot. Ob prihodu so naju lastniki prijetno presenetili z dišečo kavo in odličnim domačim jabolčnim zavitkom. V apartmaju sva ostala teden dni in zelo uživala. Nudil je vse, kar sva potrebovala. Predstavlja odlično izhodiščno točko do naravnih lepot, kot so korita reke Soče in Krnska jezera. Družina Pretner je bila vseskozi zelo prijazna, gostoljubna in vedno pripravljena deliti informacije, če sva jih potrebovala. Poizkusila in kupila sva tudi njihovo odlično slano ovčjo skuto in domači ovčji sir.

Apartmaje Pretner toplo priporočava vsem, ki si želijo biti bližje naravi in začutiti, kako teče življenje na tem zares čudovitem in zanimivem koščku Slovenije. 

Petra in Jan, Ljubljana

Naše bivanje v apartmaju je bilo prijetno. Zelo je bilo lepo. Apartma je na zelo mirni lokaciji in idealen za ljudi s psom. Gostitelji so zelo prijazni in radi pomagajo. Apartma nam je bil všeč in bi se za bivanje v njem še enkrat odločili.

Družina Winter s psom Kimbo, Nemčija (prevod iz angleščine)

Our stay at your apartment was a nice experience. It was very beautiful. The apartment is in a very quiet location and perfect for people with a dog. The hosts are very friendly and helpful. We liked the apartment and would stay there again.

Family Winter with dog Kimba, Germany

V apartmaju pri družini Pretner sva bila nastanjena poleti 2020. Prostori so bili čisti, tihi, udobni in razgledi na gore so osupljivi. Družina Pretner je topla, prijazna, rada pomaga. Dobro govorijo angleško, nekaj tudi nemško in nastanitev je cenovno ugodna. Lokacija je čudovita za pohode v gore in sprehode ob slapovih. Prav tako nudi odlično povezavo v dolino Trente. Pretnerjevi imajo tudi ovce in izdelujejo sir. Okoliš je bogat z divjimi alpskimi živalmi in cvetjem.

Veronika Stratman in Vince Reilly, Nemčija (prevod iz angleščine)

We stayed at the Pretner guesthouse from 28th June until 7th July 2020. The rooms were clean, quiet and comfortable and, from the outside the views of the mountains were stunning. The Pretners are a warm, helpful and friendly family who, by and large, speak English well, and even some German, and their rooms good value for money. The location is wonderful for walking directly into the mountains and waterfalls, and there is great access to the Trenta Valley. Also, the Pretners keep sheep and produce cheese, and the area is rich in alpine wildlife and flowers.

Veronika Stratman and Vince Reilly, Germany

Dopust pri vas v Apartmajih Pretner nama z možem pomeni zares oddih, ki se ga izredno veseliva.
Pri vas dobiva mir, preprostost, prijaznost, predvsem pa toplino in domačnost. Narava pa … kot da si v raju.
Vsako leto ob načrtovanju dopusta najprej pomisliva na Lepeno in vašo družino. Zato tudi letos prideva ” domov”.

Lidija in Bojan Petek, Kidričevo

Človeku je kar toplo pri srcu, ko ga pričakate z nasmehom na obrazih in okusnim jabolčnim zavitkom.
Namestitev pri vas je točno to, kar sva z možem iskala: čisto, prijazno z vso tisto opremo, ki jo turist potrebuje.
Tudi cenovno je namestitev pri vas več kot dostopna. Gosta sprejmete in vsakodnevno pozdravljate z nasmehi na obrazih.

Nevenka, Celje

Naš dopust v apartmaju je bil čudovit, družina je izjemno gostoljubna, apartma je zelo udoben, polno opremljen, lokacija je idilična.
Toplo priporočam in upam, da se še kdaj vrnem sem!

Maša, Celje

Apartmaji Pretner se nahajajo v prečudoviti dolini Lepeni, ki je locirana nekako na sredini poti med Bovcem in Trento. Vhod v dolino predstavljajo Velika korita reke Soče, in tako lepa kot je vhod vanjo je tudi vsa dolina. Apartmaji Pretner se nahajajo na sredini te doline, zaradi česar imajo obiskovalci možnost za čudovite sprehode na vse strani, brez uporabe avtomobila.

V današnjem svetu venomer nekam hitimo, smo utrujeni ter v nenehni časovni stiski. Ko v takšnem nemiru, ki ga danes bolj ali manj občutimo vsi, pridemo k Pretnerjevim, nas vedno pričaka prijazna gostiteljica s kavo, sokom, ali čim drugim, predvsem pa s prijazno besedo. Že takoj po prihodu vse breme sodobnega sveta pade z naših ramen in ostane samo prečudovita narava ter prijazni ljudje.

Apartmaji so prijetno opremljeni, vedno brezhibno urejeni in čisti. Sama okolica, z biserom kot je Šunikov vodni gaj, ki je v neposredni bližini nastanitve, pa je enostavno eden najlepših krajev na svetu, ki vas napolni s čisto pozitivno energijo in lepimi mislimi.

Naša družina k Pretnerjevim hodi že skoraj 20 let in bo hodila še naprej zato, ker je dolina Lepene čudovita in ker se pri njih vedno počutimo prijetno in domače.

Toplo priporočam vsem, ki si želijo miru in stika z naravo.

Družina Jovanović, Rakek