Apartmaji

»Naš dopust v apartmaju je bil čudovit, družina je izjemno gostoljubna, apartma je zelo udoben, polno opremljen, lokacija je idilična. Toplo priporočam in upam, da se še kdaj vrnem sem!« piše Maša, ena izmed zadovoljnih gostij. 

Kaj nudimo?

Nudimo vam bivanje v apartmajih, ki so polno opremljeni, in sprejmejo od 2 do 5 oseb. Čaka vas popolnoma funkcionalna kuhinja in vse udobje bivanja. Za posteljnino, brisače in končno čiščenje poskrbimo mi.

Na vrtu je za vas rezervirana miza, kjer si lahko ob najlepših razgledih privoščite vam ljube jedi. Po dogovoru vam nudimo tudi zajtrk in domačo hrano.

Trikrat na teden k nam pride potujoča trgovina, tako da lahko vse potrebno nabavite kar na našem dvorišču, lahko pa se odpravite v najbližjo trgovino v vas Soča, ki je oddaljena le pet kilometrov.

Najbližja restavracija z najrazličnejšo ponudbo vas pričaka po treh kilometrih.

Iz Lepene se lahko odpravite na mnoge nepozabne planinske izlete. Doživite najlepše poti Triglavskega narodnega parka. V dolini se lahko preizkusite v jahanju, ribolovu, niže po dolini Soče, v Bovcu, pa si lahko rezervirate vodni šport, zipline in še in še.

In kaj je še mogoče? V moderni dobi sledimo trendom, zato se pri nas lahko popolnoma brezplačno priklopite na zmogljiv brezžični internet. Sobivanje tradicije in modernega časa. Zadetek v polno.

Ne veste, kam na izlet? Vprašajte nas za nasvet iz prve roke. Z veseljem vas nudimo koristne informacije za pristna, nepozabna doživetja.

NOVO !! Apartma za 2-4 osebe

Apartma za 2-3 osebe

Apartma za 2-5 oseb

Rezervacije: 041 576 314, julija@apartmapretner.com

Cenik

Najem apartmaja na noč:

1-2 osebi70 EUR
3 osebe90 EUR
4 osebe100 EUR
5 oseb110 EUR

Hišni ljubljenček: 10 EUR na noč

Turistična taksa znaša 2 EUR na osebo na noč za odrasle ter 1 EUR na osebo na noč od vključno 7. do vključno 17. leta.

Otroci do vključno 6. leta so oproščeni plačila takse.

Odhod je do 10. ure zjutraj, prihod pa po 15. uri.

Plačilo je z gotovino.