Kontakt

Kako do nas?

Najdete nas na naslovu Lepena 21, 5232 Soča.

Z glavne ceste Bovec-Trenta zavijete v Lepeno (levo, če prihajate iz Trente, in desno, če prihajate iz Bovca). Peljete se mimo kampa Klin in po glavni cesti nadaljujete še tri kilometre, potem pa boste ob cesti videli tablo Apartma Pretner.

Tu zapustite glavno cesto in nadaljujete rahlo desno in kmalu prečkate reko čez betonski most. Ko pridete na makadamsko cesto, pa zavijete levo in sledite oznaki za apartma. Cesta se nato vzpne in po slabih petsto metrov prispete na našo domačijo.

Za pomoč pokličite 041 576 314 (Julija) ali 041 624 198 (Jožica).

Za rezervacije lahko pišete Juliji na julija@apartmapretner.com ali pa jo pokličete.

Prisrčno dobrodošli!

Si želite izvedeti več o nas? Pokukajte na naš blog, kjer Julija deli svoje osebne zapise. Kaj lahko doživite ravno pri nas? Mir, gostoljubje, pristnost, to so gotovo besede, ki nas najbolje opišejo.

Z vami delimo mnenje, ki nam ga podaja zadovoljna družina iz Rakeka, ki se k nam vrača že leta in leta:

Apartmaji Pretner se nahajajo v prečudoviti dolini Lepeni, ki je locirana nekako na sredini poti med Bovcem in Trento. Vhod v dolino predstavljajo Velika korita reke Soče, in tako lepa kot je vhod vanjo je tudi vsa dolina. Apartmaji Pretner se nahajajo na sredini te doline, zaradi česar imajo obiskovalci možnost za čudovite sprehode na vse strani, brez uporabe avtomobila.

V današnjem svetu venomer nekam hitimo, smo utrujeni ter v nenehni časovni stiski. Ko v takšnem nemiru, ki ga danes bolj ali manj občutimo vsi, pridemo k Pretnerjevim, nas vedno pričaka prijazna gostiteljica s kavo, sokom, ali čim drugim, predvsem pa s prijazno besedo. Že takoj po prihodu vse breme sodobnega sveta pade z naših ramen in ostane samo prečudovita narava ter prijazni ljudje.

Apartmaji so prijetno opremljeni, vedno brezhibno urejeni in čisti. Sama okolica, z biserom kot je Šunikov vodni gaj, ki je v neposredni bližini nastanitve, pa je enostavno eden najlepših krajev na svetu, ki vas napolni s čisto pozitivno energijo in lepimi mislimi.

Naša družina k Pretnerjevim hodi že skoraj 20 let in bo hodila še naprej zato, ker je dolina Lepene čudovita in ker se pri njih vedno počutimo prijetno in domače.

Toplo priporočam vsem, ki si želijo miru in stika z naravo.

Si želite doživeti dopust na eni najbolj idiličnih lokacij na Bovškem? Zagotovite si svoj termin in nas čim prej pokličite na 041 576 314 ali pa nam pišite na julija@apartmapretner.com.

Toplo vabljeni!